طرز تهیه نان شکم پر با کالباس و تخم مرغ
برای 4 نفر
طرز تهیه نان شکم پر با کالباس و تخم مرغ: برای تهیه نان شکم که یک غذای اصلی بحستب می اید پر روش های مختلفی وجود دارد. هم میتوانید خودتان نان را آماده کنید و هم میتوانید از نان آماده باگت، همبرگر و یا نان فرانسوی و یا انواع دیگری از نان استفاده کنید و برای مواد داخل آن هم میتوانید بنا به ذائقه ی خود مواد اولیه آن را کم و زیاد کنید.
شما اگر دوست دارید این نان های شکم پر را به عنوان عصرانه برای بچه ها درست کنید و یا به عنوان یک شام راحت و فوری آن را برای مهمانانتان آماده کنید. و یا آن را به عنوان پیش غذای رسمی بر سر سفره بیاورید و یا حتی از آن به عنوان یک صبحانه مفصل برای یک روز تعطیل استفاده کنید.
مواد لازم برای نان شکم پر با کالباس و تخم مرغ
نان همبرگر
|
4 عدد |
تخم مرغ | 4 عدد |
کالباس یا سوسیس | 200 گرم |
پنیر پیتزا | به مقدار دلخواه |
کره یا روغن زیتون | 4 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | مقدار لازم |
پیازچه | 2 عدد |
خامه | 50 گرم |
شیر | 3 قاشق غذاخوری |
اگر به اندازه کافی زمان دارید و دوست دارید همه مراحل را خودتان انجام دهید به کمک دستور طرز تهیه نان میتوانید نان را خودتان آماده کنید اما اگر وقت درست کردن نان را ندارید، میتوانید از نان های آماده استفاده کنید. در ادامه با کم نمک همراه ما باشید تا دو روش برای تهیه نان شکم پر خوشمزه را آموزش ببینید.
درست کردن این غذا اصول خاصی ندارد شما میتوانید بنا به ذائقه، سلیقه و خلاقیت خود در آن تغییراتی ایجاد کنید. اما ما به شما درست کردن نان شکم پر با کالباس و پنیر پیتزا و تخم مرغ را حتماً پیشنهاد میدهیم.
طرز تهیه نان شکم پر
مرحله اول:
برای درست کردن این نوع طرز تهیه نان شکم پر با کالباس و تخم مرغ نان شکم پر کافی ایست داخل نان ها را کمی خالی کنید . البته با دست خمیر نان را کمی فشار دهید تا کمی ضخیم شود در ادامه موادی که میخواهید داخل نان بریزید را آماده کنید.
مرحله دوم:
کالباس یا سوسیی و پیازچه ها را با کمی روغن و ادویه سرخ کنید بعد از آن که سرخ شدند اجازه دهید مواد سرد شوند و در ظرفی مواد را با تخم مرغ و خامه و شیر و پنیر هم بزنید . وقتی به این مرحله رسیدید میتوانید مواد را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.
مواد داخل نان شکم پر
مرحله سوم :
در ادامه کارتان برای طرز تهیه نان شکم پر با کالباس و تخم مرغ این مواد را داخل نان ها بریزید و برای 15 الی 20 دقیقه در فری که از قبل در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده است قرار دهید تا نان ها کمی برشته شده و مواد داخل آن بپزد.
حالا نان شکم پر خوشمزه شما آماده است میتوانید آن را با سس و سالاد دلخواهتان میل کنید.
اما حتماً نباید مواد را با هم مخلوط کنید میتوانید مواد را بدون تخم مرغ مخلوط کنید سپس مواد را داخل نان ها بریزید و روی هرکدام از آنها را یک تخم مرغ بشکنید و در فر قرار دهید تا بپزند.
طرز تهیه نان شکم پر
نکته:
حتماً فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد از قبل گرم کنید تا آماده باشد.
سینی فر را چرب کنید تا نان ها به سینی نچسبند و یا از کاغذ روغنی استفاده کنید.
میتوانید نان باگت را کامل استفاده کنید و یا اینکه برش هایی با قطر 3 سانتی متر بزنید.
برای داشتن نان شکم پر ایتالیایی کمی آویشن به ادویه مواد اضافه کنید و از طعم و عطر آن لذت ببرید.
شما میتوانید نان شکم پر بدون فر هم درست کنید برای ین کار باید کمی روغن را در ماهیتابه ای بریزید و بعد از آن مه داغ شد نان ها را در آن سرخ کنید تا طلایی شود.
امیدواریم در این بخش استفاده کافی را برده باشید.