کم نمک

آموزش آشپژی

کم نمک

آموزش آشپژی

طبقه بندی موضوعی
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه لواشک سیب

طرز تهیه لواشک سیب  : به یقین می توان گفت یکی از خوشمزه ترین میان وعده هایی که می توان درست کرد لواشک خانگی است  و چه بهتر که خودتان این هنر را بخرج دهید.و در این میان لواشک سیب بسیار مقوی و خوشمزه می باشد با کم نمک همراه باشید تا طرز تهیه لواشک سیب خانگی را آموزش دهیم.

مواد لازم درست کردن لواشک سیب:

برای این دستور تهیه مقدار مواد اولیه بیات نشده چون میزان آن بسته به مقدار سیب هایی است که استفاده می شود.

  • سیب به مقدار لازم
  • آب به مقدار لازم
  • شکر 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه لواشک سیب:

طرز تهیه لواشک سیب

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای تمشک

مرحله اول
اول از همه سیب های موجود را به خوبی شسته و آنها را با پوست خرد کرده و هسته و مواد اضافی آن را خارج کنید.

مرحله دوم
پس از آن  قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و سیب های خرد شده را به همراه 1 قاشق شکر به آن اضافه کنید و روی شعله بسیار ملایم قرار دهید و سپس مقداری آب درون قابلمه ریخته به نحوی که روی سیب ها را پوشش دهد و اجازه دهید به مدت 60 دقیقه روی شعله قرار داشته باشد تا سیب ها به خوبی نرم  و پخته شود.

مرحله سوم
بعد از یک ساعت وقتی احساس کردید که سیب ها به خوبی نرم شده اند شعله را خاموش کنید و اجازه دهید قابلمه سرد شود و سپس سیب له شده را از صافی عبور دهید تا مواد سفت و تفاله هایی که وجود دارد از مایه لواشک جدا شود.

مرحله چهارم
در اینجا وقتی تونستید پوره سیب را به راحتی  جدا کنید دوباره آن را درون قابلمه ریخته و روی شعله ملایم به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا به غلظت مناسبی برسد.

مرحله پنجم
در اینجا سینی بزرگی را انتخاب کنید و یک نایلون روی آن قرار دهید و اگر مقدار پوره سیب زیادی دارید باید از چند سینی استفاده کنید و سپس پوره سیب را روی نایلون بریزید و سطح آن را صاف کنید و توجه کنید که ضخامت لواشک نباید خیلی ضخیم و نه خیلی نازک باشد.

مرحله ششم
در مرحله آخر سینی را به مدت چند روز مقابل نور آفتاب یا باد کولر قرار دهید تا خشک شود و وقتی خشک شد آن را در شکل و اندازه های دلخواه برش زده و نوش جان کنید.

طرز تهیه لواشک سیب

طرز تهیه لواشک سیب ترش:

برای اینکه لواشک سیب ترش تهیه کنید باید از سیب های ترش استفاده کنید و اگر سیب های خیلی  ترش در دسترس ندارید می توانید در زمان تهیه پوره سیب که دوباره آن را روی شعله قرار می دهید مقداری جوهر لیمو اضافه کنید تا لواشک سیب مزه ترش به خود بگیرد.

نکات مهم در مورد لواشک سیب:

  1. لواشک سیب جزو ترشیجات و شور میباشد
  2. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
  3. و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 20دقیقه میباشد .
  4. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه لواشک سیب ترش:

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی