طرز تهیه مسقطی زعفرانی
طرز تهیه مسقطی زعفرانی : همیشه وقتی حرف از درست کردن غذا و خوراکی با عطر و طعم زعفران و گلاب می شه ناخودآگاه یاد ماه رمضان و سفره های افطاری چیده شده با غذا و شیرینی های خوشرنگ زعفرانی می افتم که حسابی دل آدم رو آب می کنه. خوشمزه هایی مثل شله زرد و حلوا زعفرانی، زولبیا و بامیه و انواع پودینگ و … که خب هر کدوم عطر و طعم فوق العاده ای دارن.
مسقطی زعفرانی هم یکی از اون شیرینی های خوشمزه است که هرچند نوعی شیرینی شیرازی است اما تقریبا در بیشتر مناطق درست می شه و یکی از خوردنی های ماه رمضان به حساب میاد چرا که هم راحت درست می شه و هم خیلی سبک و زود هضمه پس می تونه به عنوان گزینه ای مناسب در لیست شیرینی های ماه رمضان قرار بگیره.با کم نمک در این بخش از کیک و شیرینی همراه باشید.
طرز تهیه مسقطی زعفرانی
مواد لازم برای مسقطی زعفرانی:
نشاسته گل | 300 گرم |
شکر | 600 گرم |
کره | 250 گرم |
آب سرد | 8 پیمانه |
آبلیمو | 1 قاشق غذاخوری |
خلال بادام و زعفران دم کرده | به مقدار لازم |
گلاب | 1 پیمانه |