کم نمک

آموزش آشپژی

کم نمک

آموزش آشپژی

طبقه بندی موضوعی
  • ۰
  • ۰

کویی آش گیلان :کویی آش یا آش کدو یکی از آش های معروف استان  گیلان می باشد که برای تهیه آن از کدو حلوایی استفاده می شود این آش یکی از محبوب ترین آش های این استان است و بسیار لذیذ است و بوی بسیار خوبی دارد. کویی آش در وعده صبحانه مناسب است و یک غذای کامل است.  برای آمورش این آش خوشمزه با همراه باشید در کم نمک بزرگترین وب سایت آشپزی

 

کویی آش گیلان



کویی آش گیلان

 

مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر:

  • کدو حلوائی ۲ کیلوگرم برنج
  • ۱ لیوان شیر
  • ۲ لیوان نمک
  • نصف قاشق چایخوری
  • شکر و دارچین به مقدار کافی
  • کره ۵۰ گرم

 

طرز تهیه آش گیلانی

برنج را می شوریم و می گذاریم تا باز شود

کدو حلوایی را قطعه قطعه می کنیم پوست قطعه ها را جدا می کنیم.

برنج و قطعه های کدو و مقداری کره را با ۴ یا ۵ لیوان آب کاملا می پزیم.

آش را گاهی هم می زنیم تا تمام مواد خوب له شود و لعاب پس دهد. شیر و نمک را اضافه هم می کنیم.

برای آنکه آش کاملا جا بیفتد باید حرارت زیر دیگ ملایم باشد. آش را در ظرف می کشیم.

طرز تهیه کویی آش گیلانی
برای تزیین می توانید روی آن دارچین و شکر به مقدار نیاز بریزید. کویی آش ما آماده است. می توانید به جای شیر در آخر کار می توان ۲۰۰ گرم مغز گردوی سائیده شده را به آن اضافه کرد.

 

کویی آش گیلان

 

برای درست کردن آش کویی در ابتدا برنج را به همراه کدو می پزیم. بعد از پختن کامل مواد شیر را به همراه نمک اضافه می کنیم و زیر شعله را کم می کنیم و اجازه می دهیم تا آش جا بیفتد. برای سرو آش می توان روی آن را با شکر و دارچین تزئین کرد. می توانید این آش خوشمزه را درست کنید و کنار عزیزانتان لذت ببرید.

 

 

 

  • ۹۹/۱۰/۲۸
  • هوشمند افزار

کویی آش گیلان

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی