کم نمک

آموزش آشپژی

کم نمک

آموزش آشپژی

طبقه بندی موضوعی
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه کوفته مرغ و پنیر

طرز تهیه کوفته مرغ و پنیر : کوفته مرغ و پنیر یه غذای آسون برای وقت هاییه که خیلی فرصت آشپزی کردن ندارین. تا حالا این غذای جذاب رو امتحان کردین؟ اگه بار اولی هست که میخواین تهیه ش کنین بهتون اطمینان میدم که همه ی اعضای خانواده عاشقش میشن. چون هم پنیریه، هم گوشت داره و هم یه طعم عالی! این کوفته ممکنه به روش های مختلفی تهیه بشه.

 

اما ما روشی که برای شما در ادامه  کم نمک در موردش صحبت کردیم یه روش خیلی سریعه. در واقع مراحل آماده سازی اون خیلی وقت نمیخواد و بقیه کار رو هم فر براتون انجام میده! البته اگه به فر دسترسی ندارین میتونین این کوفته پنیری و خوشمزه رو توی روغن زیادی سرخ کنین. گرچه این کار باعث میشه کالری کوفته بالاتر بره. ولی به خاطر بافت ترد و طعم کم نظیرش ارزش امتحان کردن داره.

 

طرز تهیه کوفته مرغ و پنیر

 

مواد لازم برای کوفته مرغ و پنیر:

  • گوشت مرغ چرخ کرده  450 گرم
  • تخم مرغ  1 عدد
  • آرد سوخاری  1/2 پیمانه
  • پنیر پارمزان رنده شده  1/2 پیمانه
  • روغن زیتون  2 قاشق غذاخوری
  • پودر سیر  1/2 قاشق چایخوری
  • پودر پیاز  1/2 قاشق چایخوری
  • نمک  1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • ادویه دلخواه به میزان لازم

ما خودمان یکی از طرفدارای پروپاقرص غذاهایی هستیم که با پنیر تهیه میشن. و میتونیم بهتون بگیم که این غذا هم یکی از غذاهای محبوب بشمار میرود. برای همین میخوام یه راهکار برای کسانی بگم که عاشق پنیر هستند . شما میتونین قبل از این که کوفته مرغ و پنیر رو داخل فر بذارین، روی هر کوفته مقداری پنیر قرار بدین. اینطوری پنیر روی کوفته ذوب میشه و چند برابر دوست داشتنی تر و خوشمزه تر میشه!

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوفته برنجی

طرز تهیه کوفته مرغ و پنیر

1- فر را روشن کنید. آن را روی درجه حرارت 400 فارنهایت یا حدود 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود. یک کاسه به ابعاد متوسط بردارید. تمام مواد اولیه یعنی مرغ چرخ شده، تخم مرغ، آرد سوخاری، روغن زیتون، نمک، فلفل، پنیر پارمزان، پودر پیاز و پودر سیر را در کاسه بریزید.

 

طرز تهیه کوفته مرغ و پنیر

 

2- دست هایتان را بشویید و انگشترها را از دست دربیاورید. حالا تمام مواد را با هم خوب مخلوط کرده و ورز دهید.

 

طرز تهیه کوفته مرغ و پنیر

ورز دادن مواد کوفته

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوفته تبریزی

3- روی سینی فر یک ورقه آلومینیومی تمیز پهن کنید. به کمک یک قاشق کمی از مواد کوفته مرغ و پنیر بردارید و با دست گلوله کنید. این کار را برای تمام مواد تکرار کنید. کوفته ها را با فاصله و به طور منظم در سینی فر بچینید.

 

کوفته

 

شکل دادن به کوفته ها

 

4- کوفته ها را در فر بگذارید. حدودا 25 تا 30 دقیقه صبر کنید تا کوفته مرغ در دمای 400 فارنهایت یا 200 سانتی گراد پخته شود. هر وقت کوفته ها قهوه ای مایل به طلایی رنگ شدند، آماده هستند.

کوفته

 

5- حالا کوفته ها را از فر خارج کنید. آن ها را با انواع سس دلخواه مثل سس مارینارا، پاستا و انواع سبزیجات کبابی میتوانید میل کنید. نوش جان

.

کوفته

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو مجلسی دو رنگ

نکات کلیدی تهیه کوفته مرغ و پنیر:

 

– در صورت تمایل میتوانید به جای پودر سیر و پودر پیاز، از پیاز و سیر تازه استفاده کنید. فقط لازم است آن را به خوبی خرد و ریز کنید تا موقع سرو کوفته زیر دندان احساس نشوند.

– با این دستور میتوانید کوفته بوقلمون پنیری هم تهیه کنید. فقط کافی است گوشت بوقلمون چرخ شود.

– اگر به آرد سوخاری دسترسی ندارید، از خرده نان باگت استفاده کنید.

– برای طعم دهی بیشتر به این غذا میتوانید از جعفری خرد شده تازه، سس مایونز، آب لیموی تازه، پونه کوهی، برگ ریحان و … استفاده کنید.

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی