کم نمک

آموزش آشپژی

کم نمک

آموزش آشپژی

طبقه بندی موضوعی
  • ۰
  • ۰

کاپ کیک رنگین کمانی: شیرینی پزی یکی از هنرهای خوشمزه است شما با ایده و خلاقیت خودتان می توانید شیرینی‌های خوشمزه و رنگارنگ بپزید و کنار عزیزانتان لذت ببرید و یا در مهمانی ها و مجالس استفاده کنید و همچنین از آن درامد کسب کنید.

در ادامه همراه کم نمک باشید تا مراحل تهیه یک کاپ کیک خوشمزه را یاد بگیرید.

امروز طرز تهیه یک صبحانه خوشمزه با سیب و موز آموزش می دهیم دستور پخت کاپ کیک خوشمزه و رنگین کمانی .

 

طرز تهیه کاپ کیک رنگین کمانی

 

کاپ کیک رنگین کمانی

 


۱ و ۱/۳ پیمانه آرد شیرینی پزیمواد لازم:

  • یک فنجان شکر
  • یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
  • نصف قاشسق چای خوری نمک
  • ۱/۳ فنجان شیر خامه گرفته
  • سفیده تخم مرغ ۳ عدد
  • ۲ قاشق غذاخوری خامه ترش
  • یک قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • نصف پیمانه کره
  • رنگ‌های غذایی- رنگ‌های آبی، زرد، سبز، قرمز و بنفش

کاپ کیک رنگین کمانی

طرز تهیه کاپ کیک رنگین کمانی

ابتدا فر را از قبل روشن کنید و درجه فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتیگراد) بگذارید. سپس در داخل یک قالب ۱۲ تایی مافین درهر محفظه آن یک قالب کاغذی قرار دهید .

در ظرف مورد نظر آرد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید و در ظرفی دیگر سفیده‌های تخم مرغ، شیر، خامه ترش و وانیل را هم بزنید و کاملا مخلوط کنید تا مایه‌ای یکنواخت به دست بیاید. در ظرف  با همزن کره و شکر را ریخته و به اندازه‌ای هم بزنید که رنگی روشن پیدا کرده و پف کند. (مدت زمان بین ۸ الی ده دقیقه است)

توجه داشته باشید طی سه مرحله مخلوط آرد را به این مایه اضافه کرده و در ادامه کم کم مخلوط تخم مرغ و خامه ترش را نیز به آنها اضافه کنید و با سرعت آرام بهم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند.

مایه نهایی کاپ کیک رنگین کمانی آماده شده به صورت مساوی داخل تعدادی ظرف کوچک به اندازه تعداد رنگ‌های انتخاب شده را اضافه کنید. شما به 6 ظرف نیاز دارید. اکنون رنگ خوراکی را قطره قطره به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به رنگ دلخواه‌تان برسید.

 

کاپ کیک رنگین کمانی

آمادسازی قالب

اکنون مایه مافین را داخل قالب‌ها ریخته و لایه لایه رنگ‌ها را روی هم قرار دهید.

همچنین می‌توانید با استفاده از خلال دندان لایه‌های رنگی را با هم مخلوط کنید.

 

کاپ کیک رنگین کمانی

کاپ کیک رنگین کمانی

کاپ کیک رنگین کمانی

حالا کاپ کیک‌های رنگارنگ‌تان را به مدت بیست دقیقه داخل فر قرار دهید تا به خوبی بپزد.

به طوری که اگر یک خلال دندان را وارد مرکز کاپ کیک کردید، چیزی از محتویات کیک به آن نچسبد.

سپس قالب را از فر بیرون آورده و اجازه دهید خنک شود.

 

کاپ کیک رنگین کمانی

 

اکنون کار تمام است، تنها کافی است به سلیقه خود کاپ کیک‌ها را با پودر قند، خامه یا هر افزودنی دلخواه دیگری تزئین کرده و از طعم آن لذت ببرید.

 

کاپ کیک رنگین کمانی

کاپ کیک رنگین کمان

کاپ کیک رنگین کمانی

 

  • ۹۹/۱۰/۲۸
  • هوشمند افزار

کاپ کیک رنگین کمانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی