کم نمک

آموزش آشپژی

کم نمک

آموزش آشپژی

طبقه بندی موضوعی

۱۱ مطلب در آذر ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه ژله رولی

طرز تهیه ژله رولی :ژله رولی یا ژله رولتی یک دسر جذاب و دوست داشتنی است که به راحتی و با هزینه کم تهیه می شود. در ضمن دیگر نیازی به در آوردن ژله از قالب هم ندارید. تهیه ژله رولی از شما وقت زیادی نمی گیرد، اما جلوه و زیبایی پذیرایی شما را چندین برابر خواهد کرد. ژله رولتی را میتوان به کمک بستنی، مارشمالو یا شیر تهیه کرد و به اشکال مختلف تزیین نمود. اگر دوست دارید یک نوع دسر ژله ای آماده کنید که هم خلاقانه و رنگارنگ باشد و هم طعمی بی نظیر داشته باشد؛ حتما ژله رولی تهیه کنید.

در این مطلب از کم نمک ما تهیه ژله رولی بدون بستنی و با مارشمالو را توضیح خواهیم داد. در بخش نکات و فوت و فن ژله رولی تمام مواردی که برای تهیه این ژله لازم است بدانید را می گوییم، روش های مختلف تهیه ژله رولتی (از جمله تهیه این دسر با شیر و بستنی) را آموزش می دهیم و به شما خواهیم گفت که چرا ژله رولی می شکند و راه جلوگیری از آن چیست. با این مطلب که راهنمای کاملی برای تهیه ژله رولی است، همراه باشید.

با توجه به نزدیک بودن شب یلدا برای اینکه سفره رنگا و رنگ و زیبایی داشته باشید پیشنهاد ما برای شما طرز تهیه ژله بستنی خوشمزه است . بسیار راحت آماده میشود و نیازی به وسایل های آنچنانی ندارید.

 

مواد لازم برای ژله رولی:

  • پودر ژله به رنگ دلخواه 1 بسته
  • آب سرد 1/2 پیمانه
  • مارشمالو کوچک 1 و 1/2 پیمانه

مرحله اول:
یک سینی یا ماهیتابه ای مستطیلی شکل بردارید. بهتر است ابعاد سینی حدودا 20 در 30 سانتی متر باشد. کمی اسپری نچسب یا جدا کننده به آن بپاشید. میتوانید به جای اسپری از کمی روغن هم استفاده کنید.

مرحله دوم:
در یک کاسه ی شیشه ای پودر ژله را با آب سرد مخلوط کرده و بهم بزنید. سپس به مدت یک دقیقه کاسه را در مایکروویو قرار دهید.

طرز تهیه ژله رولی

آب ریختن در پودر

  • هوشمند افزار
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه ژله در پوست هندوانه

 

طرز تهیه ژله در پوست هندوانه : اگه یه ایده بکر و خلاقانه برای پذیرایی از مهمون های شب یلدا میخواین، ژله در پوست هندوانه پیشنهاد ما به شماست. تهیه ژله در پوست هندوانه اصلا کار سختی نیست  و زمان زیادی را نمی طلبد و اگه کلی کار برای شب یلدا دارین، میتونین خیلی راحت این دسر رو تهیه کنین و خیالتون از بابتش راحت باشه. همچنین اگه برای تهیه ژله قالب خوشگلی ندارین یا از قالب های تکراری خسته شدین این ایده برای تهیه ژله ساده فوق العادست.

ما برای شما یک خبر خوب داریم اینکه که همین کار رو میتونین با میوه های دیگه هم انجام بدین و ژله در پوست میوه های مختلف درست کنین. اینطوری تنوع میوه ها هم بیشتر میشه و ایده بامزه و جذابیه. اما اگه فکر میکنین به جز تهیه ژله در پوست هندوانه به خوراکی های دیگه ای برای پذیرایی شب یلداتون نیاز دارین، با ما همراه باشید و از ایده های جذاب خودتون رو برای ما بفرستید امیدواریم شب یلدای به یاد ماندنی را در کنار عزیرانتان سپری کنید.با کم نمک همراه باشید.

 

طرز تهیه ژله در پوست هندوانه

مواد لازم برای ژله در پوست هندوانه:

  • پودر ژله هندوانه 2 بسته
  • آب جوش 2 لیوان
  • آب سرد 2 لیوان

  • هوشمند افزار
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه کوفته مرغ و پنیر

طرز تهیه کوفته مرغ و پنیر : کوفته مرغ و پنیر یه غذای آسون برای وقت هاییه که خیلی فرصت آشپزی کردن ندارین. تا حالا این غذای جذاب رو امتحان کردین؟ اگه بار اولی هست که میخواین تهیه ش کنین بهتون اطمینان میدم که همه ی اعضای خانواده عاشقش میشن. چون هم پنیریه، هم گوشت داره و هم یه طعم عالی! این کوفته ممکنه به روش های مختلفی تهیه بشه.

 

اما ما روشی که برای شما در ادامه  کم نمک در موردش صحبت کردیم یه روش خیلی سریعه. در واقع مراحل آماده سازی اون خیلی وقت نمیخواد و بقیه کار رو هم فر براتون انجام میده! البته اگه به فر دسترسی ندارین میتونین این کوفته پنیری و خوشمزه رو توی روغن زیادی سرخ کنین. گرچه این کار باعث میشه کالری کوفته بالاتر بره. ولی به خاطر بافت ترد و طعم کم نظیرش ارزش امتحان کردن داره.

 

طرز تهیه کوفته مرغ و پنیر

 

مواد لازم برای کوفته مرغ و پنیر:

  • گوشت مرغ چرخ کرده  450 گرم
  • تخم مرغ  1 عدد
  • آرد سوخاری  1/2 پیمانه
  • پنیر پارمزان رنده شده  1/2 پیمانه
  • روغن زیتون  2 قاشق غذاخوری
  • پودر سیر  1/2 قاشق چایخوری
  • پودر پیاز  1/2 قاشق چایخوری
  • نمک  1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • ادویه دلخواه به میزان لازم

  • هوشمند افزار
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی

طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی:در بین شیرینی های جذاب برای ایرانی ها، میتوان گفت شیرینی نخودچی (یا نان نخودچی) در صدر لیست قرار دارد. این شیرینی ترد و خوش طعم برای همه ی مردم ما یادآور سال نو و عید نوروز است و همه را به یاد خاطرات خوش می اندازد.

 

طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی

پس ما در کم نمک تصمیم گرفته ایم در این مطلب  طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی را به شما عزیزان همراه آموزش دهیم. در این دستور، ما برای تهیه این شیرینی از فر استفاده کرده ایم اما اگر شما تمایل داشته باشید که نان نخودچی بدون فر تهیه کنید.

  • هوشمند افزار
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه لواشک سیب

طرز تهیه لواشک سیب  : به یقین می توان گفت یکی از خوشمزه ترین میان وعده هایی که می توان درست کرد لواشک خانگی است  و چه بهتر که خودتان این هنر را بخرج دهید.و در این میان لواشک سیب بسیار مقوی و خوشمزه می باشد با کم نمک همراه باشید تا طرز تهیه لواشک سیب خانگی را آموزش دهیم.

مواد لازم درست کردن لواشک سیب:

برای این دستور تهیه مقدار مواد اولیه بیات نشده چون میزان آن بسته به مقدار سیب هایی است که استفاده می شود.

  • سیب به مقدار لازم
  • آب به مقدار لازم
  • شکر 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه لواشک سیب:

طرز تهیه لواشک سیب

  • هوشمند افزار
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه اسموتی شکلات

 

طرز تهیه اسموتی شکلات : برای تهیه اسموتی شکلات محدودیتی به لحاظ انتخاب مواد تشکیل‌ دهنده وجود ندارد. در صورت تمایل می‌توانید از شیره افرا، شربت آگاو، خرما و یا عسل به عنوان شیرین‌کننده طبیعی این نوشیدنی استفاده نمایید. توجه داشته باشید که خرمای مورد استفاده در این نوشیدنی باید بدون پوسته باشد تا به بافت لطیف نوشیدنی خدشه‌ای وارد نگردد.

 

این نوشیدنی از غلظت مناسبی برخوردار می‌باشد. لذا، در صورت تمایل برای رقیق‌تر کردن آن، از میزان شیر بیشتری استفاده کنید. همچنین، اگر تمایل به غلظت بیشتر در این نوشیدنی دارید، میزان موز مصرفی را افزایش دهید. در ساختار این نوشیدنی از کره بادام‌زمینی بهره برده‌ایم. شما همچنین می‌توانید خامه صبحانه را جایگزین آن کنید. و یا از شیر پر‌چرب استفاده نمایید. اضافه کردن کره بادام‌زمینی صرفا جهت غلیظ شدن و البته ارزش‌ غذایی آن است.با کم نمک همراه باشید.

 

طرز تهیه اسموتی شکلات

بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی شکلاتی 

ما در قسمت های قبلی از کم نمک درمورد طرز تهیه اسموتی شکلاتی به صورت مختصر صحبت کردیم حال میخواهیم با توجه به نوع درخواست شما عزیزان باز هم مطلبی درباره این اسموتی پرطرفدار صحبت کنیم با ما همراه باشید.

  • هوشمند افزار
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه ذرت سوخاری

 

طرز تهیه ذرت سوخاری : غذاهای سوخاری جزو غذاهای پرطرفدار در تمام دنیا هستند و تقریبا با هر ماده غذایی می توان نوعی از غذای سوخاری را تهیه کرد و از خوردنش لذت برد. از جمله غذاهای محبوب که اصولا هر کسی را به راحتی جذب می کند و می توان گفت از محبوب ترین غذاهای سرخ کردنی هستند می توان از بال سوخاری، میگو سوخاری، مرغ سوخاری نام برد.

اما برای داشتن غذاهایی از این دست لزوما نباید از مواد گوشتی استفاده کرد. . بادمجان سوخاری، قارچ سوخاری، سیب زمینی سوخاری، ذرت سوخاری(corn pakora) از نمونه غذاهای لذیذ سوخاری هستند که می توان با انواع گیاهان تهیه کرد.با کم نمک همراه باشید.

 

مواد لازم برای ذرت سوخاری:

  • ذرت شیرین 1 و 1/2 پیمانه
  • پیاز کوچک 1 عدد
  • سیر 1 حبه
  • فلفل سبز 1 عدد
  • آرد ذرت یا برنج 2 قاشق غذاخوری
  • آرد گندم یا پودر سوخاری 2 قاشق غذاخوری
  • پودر چیلی 1/2 قاشق چایخوری
  • زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری
  • زیره ساییده شده 1/4 قاشق چایخوری
  • دارچین 1/4 قاشق چایخوری
  • پودر چیلی قرمز 1/2 قاشق چایخوری
  • گرام ماسالا 1/2 قاشق چایخوری
  • زردچوبه، فلفل، نمک به مقدار لازم
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ناگت مرغ و ذرت

ذرت شیرین

غذاهای سوخاری را می توان با نواع سس مانند سس باربیکیو، سس مایونز، سس تارتار و انواع سس های گیاهی و کم کالری سرو کرد که لذت خوردنشان را دوچندان می کنند. در این مطلب مراحل تهیه ذرت سوخاری و یک نوع سس را با هم می خوانیم.

  • هوشمند افزار
  • ۰
  • ۰

ترشی هفت بیجار مجلسی

 

ترشی هفت بیجار مجلسی : ترشی یکی از اصیل ترین و سنتی ترین چاشنی های ایرانی است که در از گذشته در اغلب سفره های ایرانی وجود داشته است. در واقع غذا و چاشنی ها بخشی از فرهنگ ملت هاست که در زنگی مردم آن حضور دارد. استفاده از ترشی در تمدن ایران قدمت طولانی دارد و از آن زمان به عنوان چاشنی برای لذات بیشتر از غذا استفاده می شوده است.

 

در خانواده های ایرانی، زنان خانه دار در هر منطقه از ایران بسته به منطقه و یا سلیقه ی خود ترشی درست می کردند و این روند تا کنون نیز ادامه یافته است و کدبانوهای ایران به این سنت ادامه داده و آن را حفظ کرده اند. امروزه نیز ترشی های متنوعی وجود دارد که سفره های ایرانی را رنگی تر می کند.

 

امروزه تهیه ترشی به صورت کارخانه ای و صنعتی نیز صورت می گیرد اما مردم هنوز بر این باورند که عطر و طعم ترشی که به صورت سنتی و خانگی تهیه می شود بسیار مطلوب تر است. یکی از قدیمی ترین و پر طرفدارترین ترشی های ترشی هفت بیجار است که به دلیل شباهت بسیاری که به ترشی مخلوط دارد، گاها با نام ترشی مخلوط نیز شناخته می شود. ترشی هفت بیجار به دو صورت تهیه می شود.

 

ترشی هفت بیجار مجلسی

 

اگرچه در منطقه شمال ایران ترشی هفت بیجار میوه ای وجود دارد اما اصل آن مربوط به منطقه بیجار در گروس (کرستان) است که در فصل پاییز در منزل هر بیجاری به وفور یافت می شود. این ترشی از معروف ترین سوغات شهرستان بیجار است که اصالتی 150 ساله دارد.

  • هوشمند افزار
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه ناگت مرغ و ذرت

 

طرز تهیه ناگت مرغ و ذرت : از غذاهای خوشمزه و راحتی که میتوان در فریزر نگهداری کرد و در مواقع لازم در کمترین زمان آن را تهیه کرد ناگت ها هستند. بسته به سلیقه میتوانید سراغ انواع ناگت مثل ناگت مرغ یا ناگت سبزیجات بروید. یکی از ترکیب هایی که مورد علاقه بیشتر افراد هست مرغ و ذرت است. با استفاده از این دستور پخت ناگت مرغ و ذرت خوشمزه را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.با کم نمک همراه باشید.

 

مواد لازم برای ناگت مرغ و ذرت:

  • سینه مرغ پخته 2 عدد
  • ذرت 1/2 لیوان
  • خامه 1/2 لیوان
  • شیر 1 لیوان
  • پیاز 1 عدد
  • تخم مرغ 2 عدد
  • برنج 1 لیوان
  • کره 4 قاشق غذاخوری
  • آرد سوخاری و آرد سفید مقدار لازم
  • نمک و فلفل مقدار لازم

طرز تهیه ناگت مرغ و ذرت

 

  • هوشمند افزار
  • ۰
  • ۰

 طرز تهیه کوکوی مرغ

 

طرز تهیه کوکوی مرغ : با کوکوی مرغ هم یک وعده غذای سالم و خوشمزه را تجربه می‌کنید و هم می‌توانید با یک غذای شیک و مجلسی جدید مهمان‌هایتان را سورپرایز کنید. مرغ همیشه در مجالس ایرانی جایگاه خاصی داشته و دارد اما لازم نیست همیشه به یک روش سرو شود. کوکوی مرغ جایگزین خوبی است که هم ظاهر زیبا و هم طعم فوق‌العاده‌ای دارد.

کوکوی مرغ در فر تهیه می‌شود و فقط کمی روغن برای تفت دادن سیب زمینی و هویج احتیاج دارد. بقیه مواد با مرغ پخته ریش ریش شده مخلوط می‌شوند و در قالب فر پخته می‌شوند. استفاده از پنیر پیتزا در کوکوی مرغ اختیاری است و می‌توانید آن را حذف کنید. اما قطعاً پنیر موزورلا طعم خیلی خوبی به کوکوی شما می‌دهد.با کم نمک همراه باشید.

 

 طرز تهیه کوکوی مرغ

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سمبوسه گوشت

مواد لازم برای کوکوی مرغ:

  • سینه مرغ پخته شده 450 گرم
  • هویج متوسط 1 عدد
  • سیب زمینی بزرگ 1 عدد
  • روغن سرخکردنی 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه نگینی یا خلالی 1/4 پیمانه
  • نمک و فلفل به مقدار کافی
  • زردچوبه 1 قاشق چایخوری
  • زعفران دم کرده 1/2 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ 5 عدد
  • پنیر موزورلا 100 گرم (اختیاری)

  • هوشمند افزار