کم نمک

آموزش آشپژی

کم نمک

آموزش آشپژی

طبقه بندی موضوعی
  • ۰
  • ۰

دستور پخت پنکیک

پنکیک یک نوع کیک ساده و فوری است که محبوبیت بسیار زیادی دارد به طوری که درهر جا هستید میتوانید پیدا کنید.
این کیک خوشمزه را می توانید خیلی سریع برای وعده های صبحانه یا عصرانه تهیه کنید و به همراه انواع مربا نوش جان کنید.
با دستوری که قرار گرفته است می توانید ۸ عدد پنکیک تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری پنکیک تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید

مواد لازم برای ۸ پنکیک

مواد لازم پن کیک
کره ۵۰ گرم
شیر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سفید ۱ پیمانه
شکر ۲ قاشق غذاخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
روغن مایع به میزان کافی
بکینگ پودر ۱ و ½ قاشق چایخوری

پنکیک یه کیک راحت و خوشمزه و عالی

طرز تهیه پنکیک

ابتدا کره را از یخچال بیرون می آوریم تا آب شود سپس در کاسه ای بزرگ آرد سفید را می ریزیم و در ادامه نمک ، شکر و بکینگ پودر را به آن اضافه میکنیم و مواد را با قاشق مخلوط می کنیم.
تخم مرغ را در کاسه ای می شکنیم و با چنگال خوب هم می زنیم و شیر را به آن اضافه میکنیم ( شیر کم کم به آن افزوده شود)و هم می زنیم و بعد کره ذوب شده را می افزاییم و هم می زنیم تا خوب مخلوط شود . مواد مخلوط شده با شیر را داخل کاسه آرد سفید می ریزیم
و مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. (زیاد هم زدن باعث سفت شدن پنکیک ها می شود) سپس در تابه ای  که گرد باشد یا تابه ای که در دسترس داریم را روی حرارت می گذاریم و مقداری روغن در آن اضافه میکنیم.
و صبر می کنیم تا داغ شود و به اندازه یک ملاقه کوچک از مایه کیک بر می داریم و داخل تابه می ریزیم و خود مایه پخش می شود و به صورت دایره می شود. بالای سر پنکیک میمونیم چون پنکیک سریع سرخ میشود .
مایه را که ریختم بعد از ۱ دقیقه بعد روی آن سوراخ هایی مانند سوزن سوزن هایی ایجاد میکنیم .کمی لبه آن را بر می گردانیم اگر به رنگ کاراملی در آمده باشد خیلی راحت با یک کفگیر آن را بر می گردانیم
تا طرف دیگر آن پخته و کاراملی رنگ شود پنکیک خیلی راحت میشه برگردوند و اصلا به تابه نمی چسبد. پنکیک که آماده شد در بشقابی قرار می دهیم و بقیه مواد را با این تکنیک درست میکنیم و با مربا یا عسل یا نوتلا نوش جان کنید.

نکات پخت پنکیک

پنکیک با شیر
استفاده از شیر علاوه بر اینکه باعث می شود پنکیک شما طعم بهتری بگیرد ، باعث می شود پنکیک شما تا مدت زیادی نرم بماند و خشک نشود. البته اگر دوست ندارید پنکیک خود را با شیر درست کنید می توانید شیر را از مواد لازم حذف کنید و به جای آن از آب استفاده کنید.

پنکیک خوشمزه راحت

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی