کم نمک

آموزش آشپژی

کم نمک

آموزش آشپژی

طبقه بندی موضوعی
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه مسقطی زعفرانی

 

طرز تهیه مسقطی زعفرانی : همیشه وقتی حرف از درست کردن غذا و خوراکی با عطر و طعم زعفران و گلاب می شه ناخودآگاه یاد ماه رمضان و سفره های افطاری چیده شده با غذا و شیرینی های خوشرنگ زعفرانی می افتم که حسابی دل آدم رو آب می کنه. خوشمزه هایی مثل شله زرد و حلوا زعفرانی، زولبیا و بامیه و انواع پودینگ و … که خب هر کدوم عطر و طعم فوق العاده ای دارن.

 

مسقطی زعفرانی هم یکی از اون شیرینی های خوشمزه است که هرچند نوعی شیرینی شیرازی است اما تقریبا در بیشتر مناطق درست می شه و یکی از خوردنی های ماه رمضان به حساب میاد چرا که هم راحت درست می شه و هم خیلی سبک و زود هضمه پس می تونه به عنوان گزینه ای مناسب در لیست شیرینی های ماه رمضان قرار بگیره.با کم نمک در این بخش از کیک و شیرینی همراه باشید.

 

طرز تهیه مسقطی زعفرانی

طرز تهیه مسقطی زعفرانی

 

مواد لازم برای مسقطی زعفرانی:

 

نشاسته گل 300 گرم
شکر 600 گرم
کره 250 گرم
آب سرد 8 پیمانه
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
خلال بادام و زعفران دم کرده به مقدار لازم
گلاب 1 پیمانه

 

 

امروز قصد دارم  روش تهیه مسقطی زعفرانی خوشمزه خونگی رو آموزش بدم تا با درست کردنش بتونید سفره افطار  و یا بغیر از ماه رمضان این شیرینی خوش رنگ و خوشمزه را پهن کنید. البته که مسقطی زعفرانی تنها برای ماه رمضان نیست و می شه در طول سال مسقطی رو به عنوان میان وعده و دسری سالم تهیه کنید و حسابی از خوردنش لذت ببرید.با کم نمک در این بخش از کیک و شیرینی همراه ما باشید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکی هندوانه

مرحله اول:

 

نشاسته گل را در قابلمه بریزید و آب را به آن بیافزایید و اجازه دهید مواد استراحت کنند و نشاسته نرم شود.

 

مرحله دوم:

 

نشاسته را پس از نرم شدن هم بزنید و از صافی رد کنید تا کاملا صاف و یکدست شود.

 

مرحله سوم:

 

مایه اولیه مسقطی زعفرانی را روی حرارت ملایم قرار دهید و شکر را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مایه یکدست و فرنی شکلی حاصل شود.

 

طرز تهیه مسقطی زعفرانی

 

 

مرحله چهارم:

در این مرحله کره و بادام را به مواد را بیافزایید و هم بزتید تا خوب مخلوط شود.

 

کره و بادام

 

 

مرحله پنجم:

در این مرحله گلاب و زعفران و آب لیمو را بیافزایید .

 

مرحله ششم:

برای اینکه مواد کاملا پخته شود و بوی خامی نشاسته از بین برود بهتر است زیر قابلمه شعله پخش کن قرار دهید،شعله را کم کنید و در قابلمه را با پارچه بپوشانید و مسقطی زعفرانی را برای یک ساعت دم بگذارید.(هر پنج دقیقه یکبار مسقطی را هم بزنید تا ته نگیرد)

 

مرحله هفتم:

پس از گذشت یک ساعت، مواد مسقطی باید کاملا کشدار باشد بعد مواد را در قالبی که کمی چرب شده بریزید و کمی صبر کنید تا دمای آن کم شود و بعد در یخچال قرار دهید تا کاملا منسجم شود و به اصطلاح ببندد.

(مسقطی را پس از آماده شده به شکل دلخواه برش بزنید یا از همان اول در قالبی بریزید که بتوان آن را در شکل های متنوع سرو کرد)

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خاگینه مغزدار

مسقطی

 

 

 

نکات کلیدی تهیه مسقطی زعفرانی:

-در صورت تمایل مقداری هل به مواد اضافه کنید.

-برای خارج کردن مسقطی قالبی از قالب بهتر است ابتدا لبه ها را با چاقوی مرطوب از ظرف جدا کنید و مدتی در دمای محیط بماند و بعد آن را در بشقابی که کمی مرطوب کرده اید برگردانید که در این صورت مسقطی به راحتی در طرف سرو جابجا می شود.

 

 

طرز تهیه مسقطی زعفرانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی